fredag den 20. maj 2016

Winter is coming...

…og det skal man huske, derfor strikker jeg lige nu vintertrøjer til ungerne. Men jeg har da lige nået at strikke lidt til mig selv også.

Her er mit nye halsrør, opskriften er fra By Kaae og heder nordic ligth, den er super skøn og lækker!


Så er ærmet i sømands hønsestrikken færdig, og sendt til min mor, så hendes nerver af stål kan klippe den op for at montere.

Efter Elnas vintertrøje skal Almas strikkes og Carla har meddelt at der skal katte på hendes trøje.

mandag den 16. maj 2016

Hverdag

Hverdagen har vi meget af lige nu.

Studiet fylder meget for tiden og med tre børn herhjemme, der alle har fritidsinteresser keder vi os aldrig.

Men selv om der er travlt får jeg faktisk tid til at strikke, det er tiden til at hæfte ender der halter efter. Så der er ikke lige nogle billeder endnu, for det hele mangler at få de sidste detaljer på plads. Lige nu er der en kæmpe bunke karklude der skal have enderne fixet, jeg strikker karklude når jeg har undervisning, helt kedelige, lige ud af landevejen karklude, men jeg får brugt en halt masse rester af bomuldsgarn, der bare lå og fyldte. Så har jeg lige sendt en trøje op til min mor, for den skal monteres, og jeg har bare ikke nerver til at klippe i sådan noget lækkert hønsestrik...så det må hun lige give et nap med. Faktisk har jeg slet ikke nerver til at klippe i strik og har derfor aldrig gjort  det. Så ligger der også en lille cocoon til babyfotografen, d:er skal hæftes. Og sidst men ikke mindst blev jeg i går færdig med mit halsrør - så nu kan det godt blive vinter - eller noget.

Men på strikkefronten skal jeg på kursus med den skønne Charlotte Kaae d. 9. juni. Det glæder jeg mig helt utroligt meget til! Det er også en af hendes opskrifter jeg har strikket halsrør ud fra, så det glæder jeg mig til at vise hende.

De kommende projekter der er i planlægningsfasen er:
  • Ny modifiseeret garam masala
  • Vintertrøje til Carla
  • Vintertrøje til Elna
  • Vintertrøje til Alma
  • Kjole til Elna
  • Flere karklude
  • Noget til fasterbarnet
  • Noget til fasterdukken
Så må jeg bare se på hvor meget jeg når, og hvor meget der skal uddelegeres...