Lidt om mig

Jeg heder Sara, og da jeg ventede den yngste blev jeg for alvor bidt af at strikke. Det var en strid graviditet, så der var mange timer der skulle slås ihjel i sofaen og på sygehuset. Jeg elsker at udfordre mig selv og min kreativitet.
Egentlig er jeg skolet butiksdekoratør, men da lærepladsen manglede søgte jeg andre veje, som endte i en skøn og dejlig blomsterbutik, hvor jeg blev udlært.
Imens jeg var der mødte jeg manden i mit liv, og da elevtiden var overstået flyttede vi sammen i hans lejlighed i Kbh. Inden længe meldte den ældste sin ankomst, og så skulle jeg hjem til Jylland, heldig vis flyttede manden med! Sidenhen kom der to mere til, så vores børneflok nu rummer tre skønne og dejlige piger. Jeg har haft eget firma hvor jeg syede børneting og sager. Og der er muligvis nogle der ved hvem SaraP er, og det er så også mig. Men butikstider og børn harmonere ikke så godt for mig og min familie, så nu er jeg igang med at skole om, og håber på at være på rette spor. Til tider tager RL rigtig meget af min tid, og i de perioder sker der ikke så meget kreativt, eller her på bloggen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar